23948sdkhjf

HI-messen: Vi vil gerne udvikle vores metalhal

Metalbearbejdning og værktøjsmaskiner er et område med stort fokus for HI-messen, som afholdes til i oktober i messecenteret i Herning.

Senest er maskinproducenten Mazak tjekket ind som udstiller i messens Hal C, der er dedikeret til metalindustri og metalbearbejdning.

- Vi oplevede en stor interesse for hal C under messen i 2019, og vi er meget stolte over, at vi nu har fået Mazak med ombord til at styrke den voksende sektor af værktøjsmaskiner, siger Mona Jakobsen, der er projektchef på HI-messen.

Messen udvikler sig

Mona Jakobsen kan endnu ikke sige, hvor stort udstillerfeltet bliver i hal C, men interessen er til stede. Og hvis industrien selv ser mulighederne for mere metal på HI, så spiller messen med.

- Målet er, at vi hele tiden udvikler HI-messen indenfor de brancher og segmenter, der giver værdi til hinanden. HI’s styrke er netop synergien på tværs af brancher, siger Mona Jakobsen, som generelt mærker en fin tilslutning til messen.

- Vi oplever en optimisme og lyst til at komme på HI-messe, og vi mærker klart, at virksomhederne savner det personlige møde, siger Mona Jakobsen, der lige nu arbejder med messens udstillerplan, som endnu ikke er offentliggjort.

Bitva bakker op

At Mazak har valgt at udstille i hal C under HI-messen, glæder også AVN’s koncerndirektør Ole Krabbe, som sidder med i messekomitéen bag HI. Samtidig er han bestyrelsesmedlem i brancheorganisationen Bitva, der repræsenterer en stor gruppe værktøjs- og teknikleverandører til industrien.

- I Bitva er det vores mål, at hal C på hi-messen skal være samlingspunktet for maskiner, værktøj og produktionsudstyr inden for industriel bearbejdning. Derfor glæder det mig naturligvis meget, at en stor aktør som Mazak vælger at blive en del af udstillingen. Deres tilstedeværelse er med til at styrke hallen til gavn for den samlede branche, siger Ole Krabbe i en pressemeddelelse.

Ole Krabbe oplyser, at AVN Gruppen selv har fordoblet udstillingsarealet i hal C på efterårets HI-messe.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079