23948sdkhjf

Mazak satser på HI-messen

Yamazaki Mazak satser på HI-messen i efteråret som stedet, hvor der skal skabes nye kontakter og findes nye kunder.

Dermed tjekker verdens største producent af CNC-styrede værktøjsmaskiner ind som udstiller i messens hal C, der i messedagene 5.-7. oktober er dedikeret til den metalbearbejdende industri.

- Det bliver spændende at se, hvad det giver os at deltage på HI-messen. Vi kommer med to-tre CNC-maskiner og vores investering i standen på HI er væsentligt lavere end ved tidligere messer, siger adm. direktør for Mazak i Danmark, Lars Lynge.

Vælger VTM-messen fra

Med tilvalget af HI-messen har Mazak valg ikke at deltage i værktøjsmaskinmessen VTM i Odense i foråret 2022.

- Jeg har været foregangstaler for VTM i mange år og har været med til at bygge messen i Odense op. Men vi må bare erkende, at vi ikke får vores investering tilbage på VTM-messen. Der er simpelthen for få besøgende på VTM, og vi kender stort set alle de mennesker, der kommer, siger Lars Lynge.

Han ser derfor mulighed for at komme i dialog med nye dele af industrien i messehallerne i Herning.

- Vi ved, at antallet af besøgende er meget højere på HI-messen, og vi ved, der kommer et bredere udsnit af industrien som gæster. Vi vil i Mazak gerne favne lidt bredere i vores mulighed for at sælge maskiner, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at møde nye kunder på HI-messen, siger Lars Lynge.

Han ser samtidig frem til at stå i en messehal, hvor der også er fokus på skæring og svejsning.

- Vi kommer ikke selv med en laserskærer på HI, men vi vil præsentere vores laserskærer-program, og her er HI-messen også en fordel frem for VTM. Pladefolket har stort set valgt VTM-messen fra, siger Mazak-direktøren.

Bruger egne showrooms

Lars Lynge henviser til, at maskinhandlerne i dag i stigende grad bruger deres egne showrooms til maskinpræsentationer og events. Derudover foregår rigtig meget salg og kommunikation om nye maskiner i dag virtuelt og digitalt.

Det er også de veje, Mazak selv vil gå.

For når Mazaks kommende hovedkvarter åbner tæt på motorvejen i Middelfart, så bliver det med eget teknologicenter, hvor tanken er, at kunderne i højere grad skal komme og teste egne emner og værktøjer på Mazaks maskiner.

- I vores kommende hovedkvarter i Middelfart holder vi i april næste en Grand Opening i, og det koster penge at afholde, siger Lars Lynge med henvisning til, at VTM-messen og Mazaks Grand Opening falder meget tæt på hinanden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11