23948sdkhjf

VTM: Vi rammer metalindustrien lige i hjertekulen

- Der er bred interesse fra landets maskin- og værktøjsleverandørerne til at deltage på næste års VTM Summit i Odense Congress Center.

Det siger Krista Kristensen, der er projektleder på VTM, som finder sted fra 8.-11. februar og med fuld fokus på værktøjsmaskiner er målrettet den metalbearbejdende industri.

Hun ønsker ikke at kommentere på, at den store maskinproducent Mazak har fravalgt næste års VTM-messe for at satse på HI-messen i efteråret, men Krista Kristensen vil derimod gerne slå fast, at VTM arbejder ufortrødent videre med næste års messe.

- Vi arbejder målrettet på vores koncept, og det gør vi, fordi konceptet for VTM rammer lige ind i hjertekulen på metalindustrien. Den specifikke faglighed er VTM’s styrke, og vores udstillere bakker op, fordi vores koncept også passer til dem, siger Krista Kristensen.

Hun kan endnu ikke sige noget om det endelige udstillertal, men hun mærker en god opbakning fra branchen til messen.

- Vi arbejder lige nu med to haller, der er ved at være fyldt. Det er de to haller, der traditionelt rummer messen, og måske skal vi have en tredje hal i brug. Så opbakningen er rigtig fin, og det bekræfter os endnu engang i, at den danske metalindustri har brug for sit eget mødested, siger Krista Kristensen.

Det faglige udvalg bag messen er også kommet på plads. Udvalget består af DMG MORI Denmark, Duroc Machine Tool og Flextek sammen med værktøjsleverandørerne Seco Tools, KyoceraUnimerco og OSG Scandinavia samt robotintegratoren QRS.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094