23948sdkhjf

Aluwind henter ny topchef hos Valmont SM

Anders Grum Kjærgaard skal være ny Group CEO for Aluwind-koncernen, da Ole V. Rasmussen har valgt at stoppe efter seks år i spidsen for virksomheden.

- Vi er kede af at skulle tage afsked med Ole, men har selvfølgelig forståelse for hans beslutning. Vi takker Ole for den store indsats gennem årene og ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, siger Per Thanning Johansen, CEO i Alumeco Group.

Ny Aluwind-CEO per 1. juni er Anders Grum Kjærgaard, 55 år, der kommer fra en stilling ved amerikansk-ejede Valmont SM i Rødekro i Sønderjylland.

Han har en længere karriere bag sig fra internationale virksomheder og kommer med omfattende erfaring og kompetence inden for ledelse, internationalt salg og forretningsudvikling.

I de seneste fem år har Anders Grum Kjærgaard været CCO for Valmont SM, som er leverandør af store komplekse stålkonstruktioner og tårne til vindmølleindustrien.

Per Thanning Johansen glæder sig til sammen med Anders Grum Kjærgaard at føre Aluwind ind i fremtiden:

- Fremtiden handler nu om at videreudvikle Aluwind-forretningen på en solid platform i et marked for grøn energi og til stadighed være en kompetent partner for alle vores kunder. Med Anders får vi en dedikeret og internationalt orienteret direktør, der med sit erfaringsgrundlag kan sikre os fortsat udvikling og konkurrencekraft.

Aluwind er en del af Alumeco-koncernen, der leverer løsninger til den metalforbrugende industri.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141