23948sdkhjf

Kæmpe forventninger til ny rørlaserskærer

Der er fuld fart på en nyinstalleret rørlaserskærer hos JB Metalindustri i Ølstykke.

Maskinen fra Trumpf er sat i drift i foråret i år, og den bliver et helt nyt ben i forretningen for den 65 mand store metalvirksomhed, som er specialister i pladebearbejdning og også tilbyder svejsning og konstruktion.

- Vi har før sendt nogle opgaver på rørskæring ud af huset, og dem har vi selvfølgelig taget hjem nu, og så håber vi at tage nogle markedsandele på Sjælland med denne her maskine, siger Jørgen Jensen, der er indehaver af JB Metalindustri.

Smede kan spare penge

Jørgen Jensen henviser til, at rigtig mange smede i dag arbejder manuelt i profiler, der enten skal have huller nitter eller skæres i specielle geometrier.

De smede vil fabriksdirektøren gerne have til at se fidusen i at lægge deres opgaver i Ølstykke på den spritnye maskine, som både kan håndtere rør og L- og U-profiler.

- Der er en helt anden finish på rørlaseren i forhold til at arbejde manuelt, Der er stadig rigtig mange smede, som laver de her ting i hånden, og der ligger en rigtig stor besparelse i at lave det på rørlaseren, siger Jørgen Jensen, mens han sammen med et par af de ansatte demonstrerer maskinen.

Fik et godt tilbud

Jørgen Jensen forklarer, at han slog til på rørlaseren, da han fik et godt tilbud

Jeg fik et tilbud på denne her Trumpf-maskine, som havde alt i optioner. Maskinen skulle have været med på en af de aflyste messer, så her har vi fået en maskine til en rigtig god pris, siger fabriksejeren, der har store forventninger til det nye forretningsben.

Og spørger man de ansatte ved rørlaseren, om de også er glade for den nye maskine, så falder svaret prompte.

- Ja.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094