23948sdkhjf

Overfladebehandler vokser: Køber midtjysk familievirksomhed

Vestjysk Industrilakering, der har hjemme i Skjern, har overtaget DanColor fra selskabet Egon Munk Holding.

Egon Munk Holding har søgt en køber til at videreføre DanColor med respekt for de værdier, som familien Munk i mange år har drevet virksomheden efter og med forbliven på virksomhedens nuværende lokation i Them ved Silkeborg.

Vestjysk Industrilakering har de senere år oplevet en stadigt stigende efterspørgsel og markedsandel og som følge heraf optimeret sine nuværende produktionsfaciliteter ad flere gange. Efterspørgslen har nu nået et niveau, hvor ekspansion gennem opkøb af en anden virksomhed er fundet hensigtsmæssig for at fortsætte og styrke væksten.

DanColor har i de seneste år gennemført væsentlige teknologiinvesteringer, og virksomheden fortsætter som et selvstændigt selskab, et selvstændigt brand og med selvstændig ledelse og medarbejderstab fra virksomhedens adresse i Them.

Lena Munk udtaler på vegne af sælgerfamilien:

- DanColor har siden stiftelsen været i vores familie og har gennem tiden bragt os mange minder og glæder. Vi har altid værdsat medarbejderne, deres engagement og deres kompetencer til at levere kvalitetsprodukter. Samtidig har vi værdsat samarbejdet med både kunder og leverandører, hvoraf flere har været med nærmest siden begyndelsen. Helt i Egons ånd skal virksomheden overdrages til en ny ejerleder, der er i stand til at bevare og udvikle DanColor i de kommende år. Den person har vi fundet i Bjarne, der gennem Vestjysk Industrilakering kender markedet og DanColor og forhåbentligt kan udvikle DanColor i mange år fremadrettet. Vi ønsker DanColor og Bjarne held og lykke på den videre rejse sammen.

Bjarne Blæsbjerg udtaler på vegne af Vestjysk Industrilakering:

- DanColor har altid været en væsentlig leverandør på markedet for pulverlakering i Danmark og har gennem årene opbygget et godt renomme som en dygtig leverandør af et kvalitetsprodukt. Da jeg blev kontaktet om en mulig overdragelse, var jeg derfor straks interesseret. Med en vis ydmyghed glæder jeg mig til at komme rigtig i gang med at lære virksomhedens processer, de ansatte og ikke mindst kunderne at kende, så vi sammen kan udvikle DanColor i de kommende år for i endnu højere grad at kunne møde vores kunders efterspørgsel.

Overdragelsen er sket som en selskabsoverdragelse. De nærmere vilkår for overdragelsen ønskes ikke oplyst. Sammen med overdragelsen erhverver køber-koncernen DanColor Invest A/S, der ejer DanColors produktionsejendomme i Them.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.08