23948sdkhjf

Unimec udvider ejerkredsen

Automations- og ingeniørvirksomheden Unimec har nu tilføjet Martin Hundevad til partnerkredsen.

Han kommer fra en ledelsesstilling hos InnoScan, hvor han har oparbejdet mange års erfaring med avancerede specialmaskiner til pharmaindustrien.

Hos Unimec er han udset til at løfte og styrke virksomhedens kompetencer og at imødekomme automationsbranchens mest krævende kundekrav inden for blandt andet automation-, service- og kvalitetsområdet.

Kompetencerne forankres i ejerskabet

Tilføjelsen af den tredje partner til ledelsen markerer seneste skridt i en større forandringsprocess af Unimec, som begyndte i sommeren 2020, hvor de nuværende partnere, Lasse Taulborg Madsen og Henrik Lund Andersen, overtog aktiemajoriteten i virksomheden og samtidig ansatte en ny professionel bestyrelse. Med indlemmelsen af Martin Hundevad i partnerkredsen har virksomheden nået et af flere delmål.

– Hos Unimec har vi et klart ønske om at udvikle forretningen, og da vi gennem længere tid har haft behov for mere viden in-house om de tekniske aspekter i forhold til at løse specialopgaver, var partnerskabet med Martin en no-brainer, siger Lasse Taulborg Madsen, direktør og partner i Unimec.

En af Martin Hundevads første opgaver bliver at sammensætte et medarbejderteam til virksomhedens nye automationsafdeling, som i tæt samarbejde med underleverandører skal klare de mange specialopgaver, kunderne efterspørger.

– Lasse og jeg har begge mekanisk baggrund og mange års erfaring i branchen, men indtil nu har den elektroniske del haltet lidt, og vi har været nødsaget til at søge hjælp udefra. Martin er med sine kompetencer og store erfaring perfekt til at udfylde den rolle. Derfor har vi også valgt, at Martin skal indtræde som partner og derved forankre sin viden i virksomheden på lige fod med os, siger sales manager og partner i Unimec, Henrik Lund Andersen.

Går efter stærke kunderelationer

Unimec er allerede en veletableret spiller på markedet med flere store kunder i porteføljen. Herunder er blandt andet Grundfos blandt de tilbagevendende kunder. Ifølge partnerne gør den nytilføjede kapacitet og viden det muligt at opbygge endnu stærkere kunderelationer og samtidig mulighed for at udvide kundekredsen yderligere.

– Med Martin på holdet kan vi nu præsentere en fuldendt servicepalette og varetage endnu større og mere komplekse opgaver overfor en større kundegruppe. Samtidig giver det også os en tryghed i, at vi bliver mindre sårbare overfor behovsudsving hos den enkelte kunde, siger Henrik Lund Andersen.

Lasse Taulborg Madsen tilføjer:

– Vi er allerede godt i gang med at finde fodfæste inden for flere nye brancher. Herunder for eksempel medicinalindustrien og med vores nye konstellation på plads, kan vi styrke dette område yderligere de kommende år. Der er ingen tvivl om, at vi står stærkere end nogensinde før og har styrket vores forhandlingsposition i forhold til at få nye kunder i butikken.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096