23948sdkhjf

Nordvestjysk 3D-specialist får ny direktør

Kvejborg ApS, der servicerer industrien med 3D-scanningsløsninger, har den 1. juli 2021 ansat Jacob Dørr Sørensen som direktør.

Ansættelsen sker som et led i en strategisk udvikling af virksomheden, der i mere end 10 år har haft indehaver og stifter Søren Kvejborg som ejerleder.

- For at sikre en positiv udvikling i virksomheden og forfølge vores mål om at være den foretrukne 3D-scannings-partner i den danske industri, har vi gået med tanken om at tilknytte nye kompetencer. Vi er i forvejen stærke på produkterne og tekniske ydelser, og skulle vi udvikle os, var vi bevidste om, at vi skulle finde en profil med udpræget kendskab til salg og markedsføring. Med Jacob har vi fundet netop dette, og da han desuden har 13 års erfaring som leder, er det et naturligt skridt i den rigtige retning at lade Jacob stå i spidsen for at udvikle den strategi, der skal opfylde vores mål, udtaler Søren Kvejborg

Forventningen er, at det nye samarbejde kommer til at styrke kendskabet til Kvejborg ApS, da Jacob Dørr Sørensen de sidste 16 år har beskæftiget sig med salg og marketing. Senest kommer han fra en stilling som salgschef i Nordiske Medier, hvor han blandt andet har haft det kommercielle ansvar for fagbladet Jern & Maskinindustrien.  

For Jacob Dørr Sørensen var stillingen hos Kvejborg ApS lige netop det, han havde brug. Så da kontakten først var etableret, var der ikke langt fra tanke til handling.

- Jeg har i de sidste 16 år fungeret som mine kunders sparringspartner, når det drejer sig om markedsføring. Det har givet mig mod på og lyst til at komme til at beskæftige mig med markedsføring og branding fra ”den anden side af bordet”. Og da muligheden for pludselig at blive en del af Kvejborg ApS meldte sig, var jeg hurtigt overbevist om, at dette var det helt rigtige skridt for mig, siger Jacob Dørr Sørensen, der som direktør for Kvejborg ApS desuden får det overordnede ansvar for ledelsen og den strategiske vækst og udvikling.

Kvejborg ApS, der er beliggende i Koldby i Thy, er forhandler af 3D-scanningsudstyr fra blandt andet Creaform og API. Derudover løser Kvejborg ApS 3D-måleopgaver hos mange store virksomheder i dansk vind- og metalindustri.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125