23948sdkhjf

Ærlig messedirektør: 17 hårde måneder uden sammenligning

Når HI-messen buldrer afsted i Herning den 5.-7. oktober vil det utvivlsomt sætte et smil på læberne hos Georg Sørensen.

Han er adm. direktør for messecenteret MCH, der arrangerer industrinessen og fra talerstolen på HI's Kick-off møde i København onsdag for udstillere, samarbejdspartnere og presse lagde han ikke skjul på, at corona har ramt messeindustrien ii ekstrem grad.

- Intet kan sammenlignes med de sidste 17 måneder, det har været hårdt, sagde Georg Sørensen, der har været med ii 38 år og under corona-nedlukningen oplevede et par ting, han gerne havde været foruden.

Blandt andet har messecenteret i Herning oplevet at ligge i indeks 0 på grund af den bremsede messeaktivitet, og den manglende aktivitet har kostet job i Herning.

- Vi har sagt farvel til hver tredje medarbejder, fortalte Georg Sørensen, der dog også ser positivt på fremtiden.

For MCH har med indistrimessen HI i alt syv messer på programmet i efteråret, hvor Formland netop er afholdt med højere besøgstal end i 2019.

I MCH er hverken direktør eller ansatte da heller ikke bange for, at interessen for at komme på messe er forsvundet.

- Vi spurgte under corona alle vores tidligere besøgende, om de ville være klar til at mødes igen efter corona, og 95 procent sagde ja, sagde Georg Sørensen, der også fvra talerstolen slog fast, at "det personlige møde går aldrig af mode".

- Vi glæder os rigtig meget til at samle branchen igen, sagde messedirektøren, da HI-messen blev skudt igen i København.

Artiklen er en del af temaet HI-messe 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079