23948sdkhjf

Bramfri ros til MCH for industrimesse

Planlægningen af den kommende HI-messe har været ramt af en høj grad af usikkerhed på grund af corona.

For det er naturligvis lidt sværere end normalt at trække udstillere til en messe, som ingen med garanti har kunnet sige går fri af corona.

Men nu er 500 udstillere klar til HI, og det samme er det omfattende messeprogram, som blev præsenteret på HI-messens kick off møde i København onsdag.

Det stykke arbejde fik formanden for HI’s messekomité, Jørgen Stenberg, til at tale rent ud af posen fra scenen.

- På trods af et hårdt år, så har I kæmpet røven ud af bukserne, sagde Jørgen Stenberg direkte henvendt til MCH’s fremmødte stab.

Han appellerer samtidig alle parter omkring messen til at gøre en ekstra indsats for at trække så mange gæster som muligt til Herning den 5.-7. oktober.

- Onlinemøderne bliver en del af fremtiden, men sådan et møde kan ikke stå alene, uden at der først er etableret en relation. Opbygning af relationer er kernen i vores forretninger, og det skal vi holde fast i sammen med tillid og løsninger. Det kan messen være med til at give, og der er mange gode ting på programmet, sagde formanden for messe-komitéen.

Industri i fin form

Jørgen Stenberg slog under HI’s Kick-off møde fast, at det på mange måder er en fremstillingsindustri i fin form, der møder op til HI-messen.

- Danskerne opdagede efter et par måneder efter nedlukningen af Danmark sidste år, at produktionen i Danmark faktisk kørte rigtig godt. Det skyldes, at der rundt omkring i Danmark er sat gang i en masse projekter med hus og haven, sagde han og henviste til, at forbrugerne har brugt feriebudgettet på andre projekter.

Det har sat gang i produktionen og skabt en situation, som de færreste havde set komme midt under corona-nedlukningen.

- Lige nu kan vi ikke skaffe varer, og det er ikke muligt at finde en ledig container i verden samtidig med, at der er mangel på arbejdskraft. Vi ser nogle mekanismer, som vi ikke havde tænkt på, sagde Jørgen Stenberg.

Artiklen er en del af temaet HI-messe 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.113