23948sdkhjf

HI-messe klar med fuldt program: 500 udstillere tilmeldt i Herning

Hi Tech & Industry Scandinavia meldte på et stort Kick-off møde onsdag hos Ingeniørforeningen, IDA i København, klar til årets industrimesse.

Messen finder sted 5.-7. oktober i MCH Messecenter Herning med indtil videre 500 udstillere og bæredygtighed som et af de gennemgående temaer.

Men udover aktiviteterne i messehallerne, så blæser messens arrangører fra MCH også op til et omfattende konference og eventprogram.

Gæsterne vil blandt andet kunne opleve den nyetablerede Eksportkonference samt de to premierer fra seneste hi-messe nemlig The Smart Company og 3D Tech.

Samtidig kan der hentes viden og inspiration fra eventområderne Wind Energy Denmark 5. oktober og Technomania 6.-7. oktober og International FOOD Contest (IFC), der strækker sig over hele messen. Tiltagene byder på alt fra konferencer og særudstillinger til workshops og netværksmøder, mens IFC samtidig præsenterer mejerierhvervets mangfoldighed og byder på den internationale konference IFC Water Congress.

Som del af industrimessen uddeles hi Sustainable Development Award og Dira Automatiseringspris 2021 også på messen.

Selvom messen afholdes i kølvandet på Corona-nedlukningen af samfundet, så er der stor interesse for at deltage som udstiller.

Det fortalte projektchef i MCH, Mona Jakobsen under kick-off mødet.

- Der er 500 udstillere på listen lige nu, og vi oplever hver dag, at der er udstillere, som ringer og gerne vil være med, sagde Mona Jakobsen på HI’s Kick-off møde i København.

Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109