23948sdkhjf

Rekordmange deltagere til Robotbrag '21

Der var rekordmange deltagere ved Robotbrag 2021, som blev afviklet i går i et stort cirkustelt og i Teknologisk Instituts haller i Odense.

Der var 1900 deltagere, fortalte Kurt Nielsen, chef for Teknologisk Instituts Robotcenter. 70 forskellige virksomheder havde en stand på robotmessen, som også kærligt kaldes robotbranchens fætter-kusine fest.

Haller og telte bød på store og små nyheder fra robotvirksomhederne. Blandt andet præsenterede Capra Robotics sin første færdige Capra-robot. Det er den firehjulede robot, som kan køre over stok og sten, og som blandt andet kan anvendes til overvågningsopgaver. Grundlægger af Capra Robotics, Mads Bendt, fortalte glædesstrålende om den færdige robot.

Teknologisk Institut og robotnetværket DIRA, som står bag Robotbrag, havde i år valgt at fejre robottens 100 års jubilæum. Så der var fødselsdags-brunsviger og Odense Postorkester marcherende og spillede et par fødselsdagssange.

Robotbrag fortsætter i dag, fredag  med en "Læringsdag" beregnet for studerende og deres undervisere med de samme udstillere som i går.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093