23948sdkhjf

500 besøgende gjorde Spånligaen til en succes

Spånligaen er veloverstået, og arrangørerne forventer at gentage succesen næste år

MESSE: De skulle så grueligt meget igennem...

Oprindeligt skulle Spånligaen have været afholdt i april 2020, men coronapandemien udskød i første omgang arrangementet til august samme år. Her lagde pandemien også hindringer i vejen, og den blev udskudt til november 2020. Danmark lukkede imidlertid ned igen, og den nye plan hed maj 2021. Her var der dog endnu ikke lukket op for større arrangementer i Danmark.

Så endelig, tirsdag den 24. august, kunne DAMRC åbne hallerne i Herning til tre dage med masser af maskiner, værktøjer og spåner.

Forløb over al forventning

Det er da også en meget tilfreds Lene Nielsen, der er direktionsassistent i DAMRC, som kan gøre status ovenpå årets arrangement.

- Det er forløbet over al forventning. Efter en lidt stille start på tirsdagen, så gik det rigtig stærkt onsdag og torsdag. Vi har ikke gjort det endeligt op endnu, men vi har haft omkring 500 gæster, siger hun til Jern & Maskinindustrien.

Hun melder også om glade udstillere og besøgende.

- Da jeg var rundt og tale med de forskellige i går (torsdag, red.) var tilbagemeldingen, at det havde været en stille tirsdag, men onsdag og torsdag havde de fået rigtig mange gode tilbagemeldinger og nogle gode aftaler i bogen til at følge op på, lyder det fra Lene Nielsen.

Forventer at gentage succesen

Hun er derfor også optimistisk i forhold til om arrangementet bliver gentaget næste år.

- Vi arbejder på, om vi gentager succesen næste år. Det forventer vi. Vi planlægger år for år, men jeg tror helt sikker på, at vi er klar til en Spånliga 2022, siger Lene Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.087