23948sdkhjf

Flytning gav pote: Overfladebehandler mere en fordobler bundlinjen

I foråret 2020 rykkede den fynske virksomhed Pyrosan sine aktiviteter fra Ejby og små 10 kilometer længere mod øst til en nedlagt gokarthal i landsbyen Grønnemose.

Her blev man næsten nabo til søsterselskabet Nycoat, og derudover har virksomheden fået tre og en halv gange så meget plads. Det skriver Fyens.dk.

Flytningen kan mærkes i det nyligt offentliggjorte regnskab.

Her blev overskuddet mere end fordoblet fra 2,5 millioner kroner i 2019 til 6,1 millioner kroner i 2020.

- Der var simpelthen ikke plads nok i Ejby mere. Vi kunne ikke udvide. Vi har fået flere kunder ved at komme her. Der er plads til mere. Vi har større volumen, siger indehaver Dennis Hansen til Fyens.dk.

Den fynske virksomhed er specialiseret i overfladebehandling til industrien. Processerne indbefatter pulverlakering, sandblæsning, slyngrensning, vådlakering, pyrolyseafbrænding og glasblæsning.

I februar sidste år blev den daværende afdeling i Ejby ramt af en brand. Erstatningen herfor har også påvirket overskuddet i 2020 i positiv retning.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/lille-familiefirma-flyttede-og-%C3%B8gede-overskuddet-markant-vi-har-f%C3%A5et-flere-kunder-ved-at-komme-her-siger-direkt%C3%B8r-i-millionforetagende

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078