23948sdkhjf

Skålede i champagne: Hydraulico sælger seks presser til samme kunde

Der blev skålet i champagne forleden hos Hydraulico.

Årsagen var, at den østjyske producent af hydrauliske anlæg, havde landet en ordre på seks hydrauliske presser til en forholdsvis ny kunde.

- Det er presser i den lavere ende, 400 til 800 tons. Normalt laver vi op til 5.000 tons og større. Ordren er inden for den kategori, vi kalder household-markedet. Nærmere vil jeg helst ikke komme det, fortæller administrerende direktør Bjarne Ravn Sørensen.

Skal levere over forholdsvis kort tid

Han understreger, at det er en rigtig god ordre for Odder-virksomheden.

- Vi har tidligere leveret til større projekter, hvor det er leverancer over en længere periode. Her er det leverancer over cirka halvandet års tid, hvilket er relativt kort for så mange presser, lyder det fra Bjarne Ravn Sørensen.

De seks presser skal efter planen installeres hos kunden i tredje kvartal 2022.

Travl periode

I det hele taget er optimismen stor hos Hydraulico lige for øjeblikket.

- Det vi oplever lige nu er faktisk et boom i forespørgsler. Så der er ingen tvivl om, at folk tør investere igen efter corona, og vi derfor er i en periode nu, hvor der er travlhed, siger Bjarne Ravn Sørensen.

Mere end fuld beskæftigelse

Som hos så mange andre virksomheder mærkede Hydraulico en kraftig opbremsning i foråret 2020, da corona-nedlukningen var en realitet.

- Der skete det, som for mange andre, at forespørgslerne stoppede med at komme og dermed også ordrerne. Så der var i hvert fald en trekvart til et års tid, hvor ordreindgangen har været relativt lav, forklarer Bjarne Ravn Sørensen.  

- Modsat har vi haft en pæn ordrebeholdning, inden vi gik ind til corona, der har gjort, at vi har haft ikke kun fuld beskæftigelse, men også mere end fuld beskæftigelse, hvor vi har måttet kalde eksterne ind til at hjælpe os. Det er så det, der fortsætter nu med en kraftig efterspørgsel og rigtig stor travlhed igen inden for rekordtid. Inden for den sidste måned eller to er der bare sket rigtig meget, slutter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093