23948sdkhjf

Hydraulik-specialist: Corona har boostet gevinst ved reparation

Der er store gevinster at hente ved en reparation eller renovering af et hydraulisk anlæg frem for bare at sende det ud af porten og købe et nyt.

Sådan lyder det AVN Hydraulik, der i en pressemeddelese gør op med "brug og smid væk-kulturen".

For udover en mere miljørigtig tankegang, handler det også om penge.

- Hydraulikbranchen har under Coronapandemien været udfordret af stigende råvarepriser og lange leveringstider, derfor bør virksomheder i større grad overveje om ombygning og reparation af et eksisterende hydraulikanlæg er en mulighed, siger Key Account Manager, Martin Bødker Christensen, fra AVN Hydraulik.

Han peger på, at han har set rigtig mange hydraulikanlæg i dårlige forfatninger, og erfaringen er, at det i flere tilfælde kan være økonomisk rentabelt at investere i reparation og udskiftning af slidte samt defekte dele i stedet for at skulle investere i et nyt anlæg.

- Oftest så er hydraulikanlægget hurtigere oppe at køre igen end, hvis der skal produceres og leveres et nyt, siger Martin Bødker Christensen.    

Han slår samtidig et slag for at AVN Hydraulik kan både beregne, renovere og teste udstyret.

- Vores ingeniør team som befinder sig i Brøndby og Ålborg kan lave beregninger og udarbejde tegninger samt konstruere løsninger til genopretning af hydraulikanlæg, så levetiden forlænges markant.

AVN Hydropower med værksted i Esbjerg, er bl.a. specialiseret i hydraulikreparation og service af pumper og motorer. De kan varetage pumpedelen på anlægget og kan også sørge for ny rørinstallation samt paneler med lynkoblingsforbindelse til udtag med slangevogn og manøvreventiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125