23948sdkhjf

Ny mand for bordenden hos Carsoe

Efter en årrække med stærk vækst på eksisterende markeder ønsker bestyrelsen, at Carsoe fremadrettet også retter fokus mod nye markeder samt fokuserer på optimeringen af organisation, processer og produkter.

Til at stå i spidsen for dette, har bestyrelsen ansat 47-årige Hugo Dissing som ny CEO i Carsoe, der kommer med et indgående branchekendskab.

Han ser frem til at komme i gang og sikre, at Carsoe kan fortsætte med at skabe profitabel vækst og styrke sin markedsposition.

- Udvikling af procesløsninger til fødevareindustrien – sammen med kunderne - har været mit professionelle omdrejningspunkt gennem mange år. Den globale fødevareindustri er i konstant vækst, og Carsoe har gode muligheder for at udbygge sin stærke position. Jeg glæder mig til at tage del i de mange spændende udfordringer som Carsoe står overfor, fortæller Hugo Dissing

Hugo Dissing kommer senest fra en stilling som chief sales officer hos Baader Poultry, og har tidligere været hos blandt andet Carnitech og Marel Food Systems.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125