23948sdkhjf

HI-messen melder om stærk slutspurt: Udstillerfeltet vokser stadig

Udstillerfeltet til årets HI-messe bliver ved med at vokse, og antallet ser ud til at ende et stykke over 500.

Og det er stadig muligt at melde sig til som udstiller på årets HI-messe.

Ja, faktisk tager messecenteret MCH udstillere ind helt op til startfløjtet på årets industrimesse, som finder sted 5.-7. oktober i Herning.

Det oplyser HI-messens projektchef Mona Jakobsen.

- Vi oplever her i slutspurten en stigende efterspørgsel fra udstillernes side på at få en stand. Nu hvor vi har nået over 500 udstillere og corona er kommet på afstand, er der en del udstillere, som slår til, siger Mona Jakobsen, som naturligvis gerne ser endnu flere være med på årets industri- og teknologimesse.

- Vi har stadig flere gode placeringer tilbage rundt i hallerne, og vi har før solgt stande i dagene lige op til messen, så det gør vi bestemt gerne igen, hvis flere vil være med, siger hun.

Grej og god stemning

Mona Jakobsen er overordnet meget tilfreds med, at HI-messen i år når over 500 udstillere, selvom det er et stykke fra messen i 2019, hvor 709 udstillere var med på messegulvet.

- Det er meget positivt, og helt generelt er vi rigtig glade for, at vi har fået lov til at lave messer igen, siger Mona Jakobsen

Hun henviser til, at MCH efter sommerferien allerede har gennemført flere messer, hvor den seneste har været elektronikmessen EOT.

- Ved elektronik-messen var der en virkelig god stemning, og udstillerne går jo også rundt hos hinanden og ser, hvad der er sket hos kollegerne, mens man har været hjemme. Der er stor lyst til at se noget grej og teknologi, siger hun.

Sådan bliver det også til HI-messen, hvor den endelige halplan og det endelige program er under udarbejdelse og løbende bliver justeret.

Artiklen er en del af temaet HI-messe 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094