23948sdkhjf

Opkøb: Nordjyder jagter maskinfabrik på Sjælland

Står man med en sjællandsk maskinfabrik med flair for rustfrit stål, så er det måske værd at tage kontakt til Bent Larsen, der er ejer og adm. direktør i nordjyske Beritech.

I hvert fald hvis man går med salgstanker.

For Beritech og Bent Larsen vil nemlig gerne tilføje en sjællandsk maskinfabrik til den vifte af opkøb, som den nordjyske virksomhed har foretaget det seneste år.

Opkøbet på Sjælland skal ske for at stå stærkere, når Beritech gennem afdelingen Beritech Manufacturing skal producere og levere procesanlæg til kunderne i Hovedstadsområdet og det østlige Danmark..

- Jeg kunne godt tænke mig at købe noget manufacturing på Sjælland, men det er vigtigt for os, at det er de rigtige mennesker, vi får med i sådan et opkøb, siger Bent Larsen, som slår fast, mennesker betyder mere end maskiner i det spil.

- Vi vil gerne sprede vores aktiviteter så meget som muligt, derfor vil vi gerne til Sjælland, siger Bent Larsen, der understreger, at Beritech vil udvikle et opkøb på Sjælland med udgangspunkt i de kompetencer, virksomheden rummer.

- Hvis du kigger på kapitalfondene, så har de aldrig fokus på medarbejderne og medarbejdernes kompetencer, når de køber op. De kigger udelukkende på regneark og bundlinje, men det vil vi ikke. Vi kigger meget mere på personer og kompetencer og muligheder, det er det, vi vil, siger Beritech-direktøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109