23948sdkhjf

Rimeco koncernen køber op i konkursbo

Rimeco har via sit datterselskab, Hals Metal Recycling Aktieselskab, overtaget alle aktiviteter fra Hals Metal A/S.

Hals Metal blev grundlagt i 1988, men måtte lade sig erklære konkurs den 15. juli 2021.

Rimeco koncernen, der blev grundlagt for mere end 130 år siden, er en virksomhed indenfor handel med og genvinding af jernskrot og metaller.

Virksomheden har de seneste år blandt andet etableret sig på Aabenraa Industrihavn, hvor man oparbejder og adskiller komplekse metalfraktioner, herunder kabler og elektronikskrot.

Ifølge Rimeco er synergierne mellem de to virksomheder mange og det giver derfor god mening at overtage Hals Metals aktiviteter. Foruden forarbejdning af kabelskrot har Hals Metal også miljøgodkendelse til genvinding af bly og transformatorer, der kræver opvarmning i processen.

- Vi har kendt Hals Metal i mange år som en interessant virksomhed med gode medarbejdere og en god ledelse. Vores ambition er at investere på stedet og opgradere aktiviteterne, siger Klaus Peter Riggelsen, som er direktør og ejer af Rimeco og nu også Hals Metal Recycling, i en pressemeddelelse.

Køb og salg vil fremover især blive varetaget fra kontoret i Aabenraa, hvor Rimecos medarbejdere, har mange års erfaring indenfor netop genvindingsområdet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094