23948sdkhjf

Automationsfirma mander kraftigt op efter hospitalsordrer: Der er enormt potentiale i udlandet

Det går stærkt i øjeblikket hos automationsfirmaet Gibotech i Odense. Det er især ordrer til store hospitaler, der kaster arbejde af sig. Automatiserede sterilcentraler og automatiserede transportsystemer til eksisterende og nye sygehuse.

- Vi har fuld fart på. I starten af året var vi godt 100 medarbejdere. Nu er vi knap 125. Vi når nok at blive 140 i slutningen af året, siger salgsdirektør og medejer Mikkel Bjerregaard, Gibotech.

Den ene af Gibotechs to store haller er fyldt op med emner og færdigbyggede dele til hospitalerne. Det er efterhånden blevet et stort marked for Gibotech ved siden af industriløsningerne.

- Vi har egentlig taget mange af vores løsninger til industrien og ført dem over til hospitalsverdenen. Lige nu er vi ved at bygge løsninger til Ny Odense Universitetshospital, Aalborg Universitetshospital og til Køge Universitetshospital.

Udlandet

- Mit blik er nu rettet mod udlandet. Der er et enormt potentiale i udlandet. Vi er foran i Danmark med vores byggeri af supersygehuse. Inden for de sidste dage har jeg haft samtaler med et af de største hospitaler i Italien, og jeg har fået kontakter fra Sydkorea, som skal bygge flere nye hospitaler, siger Mikkel Bjerregaard. Gibotech har allerede solgt anlæg til et par tyske hospitaler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109