23948sdkhjf

Maskinhandler tripper for at komme i gang

Efter halvandet år med Corona, hvor forholdet til kunderne har været på distancen, så glæder Kristian Mortensen fra Kapema sig til igen at møde kunderne, når Kapema tager til HI-messe i Herning.

- Vi glæder os til at komme ud og møde vores kunder igen, siger Kristian Mortensen, der netop har overtaget rollen som adm. direktør hos Kapema i Thisted efter sin far Peter Mortensen, der har skiftet direktør-titlen ud med titlen som bestyrelsesformand.

Kristian Mortensen forventer, at der kommer mange til messen i Herning, nu hvor nervøsiteten over Covid-19 har lagt sig og langt de fleste danskere er blevet vaccineret. For den Thisted-baserede virksomhed giver det også god mening at komme på messe i Herning, fordi nogle kunder synes, at det er langt at køre til Thisted for at se på en maskine. Derfor sætter direktøren stor pris på nu at kunne møde kunderne i Herning. 

Svingbukker fra Tyrkiet

- Vi har selvfølgelig kigget på vores produktsortiment og valgt nogle ting ud, som vi gerne vil vise frem, siger den nytiltrådte direktør, som tager til Herning sammen med to af virksomhedens sælgere.

En af de maskiner, som Kapema gerne vil vise frem er en svingbukker, som Kapema netop har fået eneforhandling på i Danmark. Svingbukkeren er fra mærket Erbend og produceres i Tyrkiet. Maskinen er billigere end de dyreste drenge i klassen, men ifølge Kristian Mortensen er der tale om rigtig god kvalitet.

- Maskinen er fuldt ud på højde med de mere kendte brands, har de samme muligheder i styringen, f.eks. 3D Grafisk styring og roterbar overvange, men til en væsentlig lavere pris. De første maskiner er allerede solgt i Danmark og der er mange forespørgsler at arbejde med, siger direktøren. 

CNC-styring på dansk

Kapema har også en drejebænk fra Style i Holland med på messen i Herning. Der er tale om en CNC-styret drejebænk. Det specielle ved drejebænken er, at styringen er på dansk og er meget brugervenlig.

- Hvis man skal have CNC styret for første gang, så er det en god måde at starte, forklarer Kristian Mortensen om drejebænken.

Generelt går sortimentet hos Kapema fra det mere simple i retningen af at mere er CNC-styret. Det kræver en tættere dialog med kunden, fordi løsningerne skal tilpasses specifikt til kunden. De mere simple maskiner er standardiserede.

Kapema har været med på Hi-messen flere gange og har altid haft positive erfaringer med hjem. Messen byder altid på både forespørgsler fra nye kunder og helt konkrete ordrer.

- Folk kommer på messen, fordi der er noget, som de gerne vil investere i. Og vi er mere end klar til at hjælpe dem.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125