23948sdkhjf

Her er fem gode grunde til at sætte kursen mod Herning

Der er store forventninger til årets HI-messe hos arrangørerne. Formanden for messekomitéen, Jørgen Stenberg, fornemmer, at der er god stemning omkring årets Hi-messe, som kommer efter halvandet år, hvor Corona-pandemien har holdt messer verden over lukkede.

- Jeg er ret optimistisk på, at folk gerne vil ud. Jeg tror, alle savner det, siger Jørgen Stenberg, som kan konstatere, at antallet af udstillere næsten er på samme niveau som før pandemien. Der er nogle enkelte udenlandske virksomheder, der endnu ikke vil tage ud på messer. Men hos de danske virksomheder fylder Corona-virussen heldigvis ikke ret meget længere.

- Hvis der er nogen, der ikke kommer, så er det fordi, at de har for travlt.

Men hvorfor er det vigtigt at prioritere Hi-messen i Herning, selv om der er travlt mange steder i metalindustrien. Messekomitéens formand, Jørgen Stenberg, kommer her med fem bud på, hvorfor man skal tage sig tid til at tage til Herning.

Nye relationer

Vi har jo opdaget under Corona-pandemien, at Teams er rigtig godt, hvis du kender folk i forvejen og har en konkret agenda. Men hvis du ikke kender folk, så er det bedre at møde dem i virkeligheden. Når det kommer til at opbygge en relation til nye kunder og nye kontaktpersoner, så fungerer det langt bedre at kunne stå overfor hinanden og tale sammen.

Alternative løsninger

Messen er rigtig god til at give en nogle bud på alternative løsninger, som man måske ikke lige har tænkt over. Måske opdager man en ny samarbejdspartner, som tilbyder nogle nye muligheder. Messen er et sted, hvor man henter ny inspiration fra sin egen branche.

Dialog om behov

Noget af de vigtigste både for udstillere og potentielle kunder og samarbejdspartnere er dialogen, når man står på messen. For hvad er egentlig ens udfordring og behov? De dialoger gør også, at man kan udvikle produkterne efter de behov, der er ude i branchen. Nogle gange er det detaljer, der skal til.

Det sociale kit

Man skal ikke undervurdere det sociale aspekt ved en messe. Det er vigtigt, at man får opbygget en tillid til hinanden, når man skal have et samarbejde. Så ved man, at man kan regne med partneren eller leverandøren, når det brænder på.

Trends i markedet

En af de vigtige ting ved Hi-messen er, at man kan mærke, hvad der sker i branchen. Det handler både om at mærke stemningen, men det handler især om at se de trends, der er ude i markedet. Udover udstillernes egne stande er der en række events og talks, hvor man kan høre om trends, der påvirker branchen.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094