23948sdkhjf

Messedebutant: HI kommer på det helt perfekte tidspunkt

For Århus-virksomheden AHT er årets deltagelse på HI-messen ikke blot debut på messen i Herning - det er også første gang, at virksomheden er med på en messe overhovedet.

AHT - eller Anders Høyer Transmissions - blev grundlagt af Anders Høyer i oktober sidste år sammen med Carsten Jakobsen. Virksomheden markedsfører sig som leverandør af komponenter inden for mekanisk transmission samt elmotorer til industrivirksomheder i Danmark.

Nystartet med masser af erfaring

Under coronapandemien har messer som bekendt været lukket land, og det er derfor med stor spænding, at de to kompagnoner i AHT A/S langt om længe kan komme ud og vise flaget i et større forum.

- Vi er helt nystartede, så HI-messen er et rigtigt vigtigt sted, hvor vi kan få lov at møde nye og nuværende kunder. Det er dér, vi kan få den hyggelige, men også faglige snak, om tidligere, nuværende og kommende projekter og få lov at vise, hvem vi er, og hvad vi står for, fortæller Carsten Jakobsen.

Han understreger dog, at selv om virksomheden er ny, så er det en erfaren stab, der kommer til at repræsentere AHT A/S i Herning.

- Vi er en ganske vist en ny virksomhed, men vi har over 60 års erfaring sammenlagt, så vi kender branchen, virksomhederne og mange af beslutningstagerne. Så messen kommer meget belejligt. Når vi er nystartede, er det faktisk et perfekt tidspunkt at komme på messe, siger Carsten Jakobsen.

Hele sortimentet er med

AHT’s produktsortiment dækker over kædehjul, rullekæder, kileremme & remskiver, taperlock & klembøsninger, koblinger, tandhjul & tandstænger, transportørkæder, gear og elmotorer.

- Det er maskinbyggere og større slutbrugere, der er vores kunder, så vi har alle vores ni produktgrupper med i Herning blandt andet vores eget rullekæde-brand AHT, samt gear fra Italienske Rossi S.p.A. som vi er den officielle forhandler af i Danmark, fortæller Carsten Jakobsen.

- Vi har også noget med omkring vores logistikløsning. De globale udfordringer, der er på fragtmarkedet, viser lige præcis, at det som vi har gået og snakket om det sidste års tid med kunderne har båret frugt; at vi har styr på logistikken omkring produkterne, at vi følger varen og er ude i god tid og fortæller, hvis der er forsinkelser, så en løsning kan findes. Det er lige præcis det, kunderne også er interesserede i, fortsætter han.

- Vi er transparente og prøver ikke at skjule, hvis der for eksempel er forsinkelser. Er vi tidligt ude, måske otte uger før kunden forventer varen, og informerer dem, så kan de måske nå at planlægge om, eller vi finder en anden løsning på de otte uger. Vi kender jo branchen og ved, hvor vigtig planlægning er. Jo før de får nogle informationer, jo hurtigere kan kunden tilpasse sig, lyder det fra Carsten Jakobsen.

AHT A/S sourcer dels sine produkter i Asien og dels i Europa. Endelig har man også mulighed for at tilbyde dansk producerede produkter, og det setup giver stor fleksibilitet for kunden, understreger Carsten Jakobsen.

Du kan møde AHT på stand M9440.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093