23948sdkhjf

Stålmænd viser kompetencer frem i Herning

Stålvirksomheden Gantech med speciale i pladebearbejdning er også at finde som udstiller på årets HI-messe.

Industri-messen i Herning er nemlig en fast og tilbagevendende begivenhed for Ribe-virksomheden, som har to-tre ansatte på standen, der er placeret i messeområdet for underleverandør-segmentet.

- Vi er jo med på HI, fordi det giver os en chance for at vise vores kompetencer frem, siger Gantechs adm. direktør og medejer Henrik Gantzel.

Han peger på, at Gantech i øjeblikket oplever, at kunderne i stigende grad ønsker mere og mere komplette løsninger fra deres underleverandører.

Ny 15 kW laserskærer

Det er en tendens, der udløser en type opgaver, som Ribe-virksomheden rent faktisk længe har været klar til at løfte. En laserskærer på 15 kW og med et skærebord på 2x6 meter er nyeste investering i den maskinpark, der håndterer kundernes emner.

- Vi laver mange totalleverancer, hvor emnerne er malet og pakket til kunden, når de kommer fra os, og vi monterer også, hvis der er behov for det, siger Henrik Gantzel, som forklarer, at Gantech ofte er med helt fra idéfasen af et produkt, indtil produktet i sidste ender ruller i større styk-tal på Ribe-virksomhedens fuldautomatiske pladebearbejdnings-flow,

Så der er masser at vise frem på HI-messen, og selvom det kan være svært at måle det konkrete udbytte fra en messeindsats, så er den adm. direktør ikke i tvivl om, at investeringen er givet godt ud.

- Vi får skabt nogle relationer og snakket med nuværende og nye kunder. For selvom vi har travlt i øjeblikket og er fuldt belagt, så rækker ordrebogen oftest kun et par måneder frem i tiden for en virksomhed som vores. Så der er hele tiden plads til nye opgaver, siger Henrik Gantzel.

Gantech findes i Hal K på stand 8200

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079