23948sdkhjf

Nyfødt gummispecialist: HI skal sætte os på landkortet

For et år siden så Rubinord dagens lys, og siden da er det gået stærkt for gummivirksomheden fra Karlslunde.

Nu er virksomheden klar til at debutere på HI-messen i Herning, hvor der er mulighed for at diskutere design og udvikling af formstøbte gummiartikler.

- Det er snart et år siden, vi satte os for at puste nyt liv i gummiindustrien, og sagt i al beskedenhed synes vi, at vi er kommet godt fra start. Vores første år har været travlt, og vi har på kort tid skabt et godt udgangspunkt for den videre færd. Derfor synes vi også, at tiden er helt rigtig til at deltage på HI-messen, udtaler Brian Hoffmann Jørgensen, administrerende direktør i Rubinord i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os naturligvis rigtig meget til at deltage på messen og hilse på de mange besøgende. For os er det en gylden mulighed for at blive set og hørt i branchen og ikke mindst for at slå firmaets navn fast, tilføjer han.

Brian Hoffmann Jørgensen glæder sig til dialogen og muligheden for at vise totalkonceptet frem. Et koncept, hvor tegning- og konstruktionsproces ligger internt i virksomhed, som kombineret med viden og knowhow giver kunderne value for money.

- Kunder tager på messen for at blive inspireret samt finde ny viden og muligheder. Vores målsætning er uden tvivl at netværke med potentielle kunder. Forhåbentligt vil det bidrage til at skabe nye relationer, som på længere sigt vil give afkast i form af nyt samarbejde og projekter, siger Brian Hoffmann Jørgensen.

Mød Rubinord på stand J7267.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093