23948sdkhjf

Tre gange Teknos på årets HI-messe

Det er et veritabelt Kinderæg, Teknos præsenterer på dette års HI-messe. Virksomheden kan nemlig opleves på hele tre forskellige stande.

Dels kan man finde Teknos på den traditionelle industrimesse, hvor de står i en af underleverandørhallerne, og dels er de med på Wind Energy Denmarks årskonference i hal F, som afholdes tirsdag den 5. oktober. Hal F omdannes efterfølgende til Technomania, som Teknos også har valgt at udstille på.

- Vi har været på HI-messe i flere år på selve hovedmessen, men det er første gang, vi har så meget. Det er jo stort set den eneste messe, der er i Danmark, hvor vi er så bredt rundt i industrispektret. Så derfor synes vi, det er et must for os at være der, fortæller Karin Skov, der er marketingchef hos Teknos.

På underleverandørmessen i hal J præsenterer Teknos blandt andet sin polyurea-coating, der hærder inden for få sekunder uden VOC-emission, og som er ekstremt elastisk og modstandsdygtig. Til maskiner og lastudstyr præsenterer Teknos Teknopur 360 polyurethan-produktet med højt tørstofindhold, som kan påføres direkte på metal og vådt-i-vådt.

Satser på vindindustrien

På vindkonferencen er det især vindmøllevingerne, Teknos har fokus på:

- Vi har de senere år fokuseret meget på vindindustri, fordi vi har nogle unikke produkter - blandt andet vores reparationsprodukter, Teknoblade Repair, forklarer Karin Skov.

Teknoblade Repair er en enkelt-lags, hurtigt-hærdende leading edge produkt, som bruges til reparation og vedligeholdelse af vindmøllevinger. Produktet blev allerede præsenteret på vindkonferencen for to år siden, og i år har Teknos en ny, pigmenteret, hvid version med, som endda er yderligere forbedret, når det gælder modstandsdygtighed i rain erosion test.

Derudover præsenterer man for første gang den helt nye Teknoblade Repair 9000-20-version til robotapplikation.

Brander sig overfor nye medarbejdere

Efter Wind Energy Denmarks årskonference omdannes Hal F som nævnt til den velkendte Technomania-messe, hvor fremtidens teknologier er i fokus.

- I år har vi valgt at udvide med Technomania, fordi vi kan se en yderligere synergi i at være på vindkonferencen og så beholde den samme stand, hvor vi i år demonstrerer robotpåføring. Det taler jo også til det segment, der kommer i Technomania-regi. Det er mange unge mennesker, studerende og innovative virksomheder, siger Karin Skov.

- Dels er det en branding af Teknos, men vi vil også gerne brande os i forhold til nye medarbejdere, tilføjer hun.

Karin Skov og kollegerne hos Teknos har i det hele taget store forventninger til årets HI-messe.

- Sidste gang, vi var på messe, var på HI-messen for to år siden, så vi håber, at der kommer mange besøgende, efter vi i mere end halvandet år ikke har set skyggen af en messe, siger Karin Skov.

Mød Teknos på stand J7100, stand F0002 og stand F553.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109