23948sdkhjf

Fynboer vækster og udvikler: Nu får de en MIR-robot til at laste 1500 kilo

Fynske ROEQ lancerer på HI-Messen en ny vogn, Cart 1500, med tilhørende topmdoul TMS-C1500, som kan bruges med MIR-robotterne MIR1350 og MIR1000.

Systemet betyder, at de mobile robotter kan laste 1500 kilo. Det betyder blandt andet, at den mobile robot vil kunne transportere tunge stålcoils, som bruges i mange virksomheder.

- Der er mange kunder, der har forhørt sig, om vi kunne lave et produkt, så de kunne laste mere på MIR-robotterne, siger Michael Ejstrup Hansen, adm. direktør for ROEQ.

En anden nyhed på ROEQ's stand er en lille løfter TML200, som blev lanceret før sommeren.

- TML200 har vi ikke vist offentligt før. Det er fedt at komme ud igen og kunne vise noget frem, siger Michael Ejstrup Hansen.

Vækst og ansættelser

ROEQ har haft pæn vækst, også igennem coronakrisen og har på det seneste ansat fire nye medarbejdere.

- Vores omsætning voksede 80 procent i 2020, og vores forventning til i år ligger i samme boldgade. Vi kommer også til at ansætte flere i takt med væksten. Vi tror på, at automation med robotter bliver et af svarene på den her krise, siger Michael Ejstrup Hansen.

ROEQ lever af at udvikle og producere topmoduler til MIR-robotter. Det er blandt andet topmoduler, rullemoduler og vogne. Vognene virker på den måde, at MIR-robotten kører ind under dem og sætter et par paler op i vognen. Meningen med vognene er at MIR-robotterne kan transportere tungere emner, end de ellers er designet til. ROEQ's moduler bliver solgt over hele verden.

Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.082