23948sdkhjf

Ung robotvirksomhed runder industri-salg nummer 1000

Sønderborg-firmaet Easy Robotics har netop fejret, at virksomheden har leveret 1000 robotanlæg til industrien i Danmark og i udlandet. Det glæder salgsdirektør Anders Kjempff, som har været med fra starten i 2015.

- Vi er begyndt at blive et anerkendt mærke. Folk ved, at de får en høj kvalitet hos os. Vi har et gennemarbejdet produkt, og vi kan levere på max fem uger, siger han.

- Vi har en meget global tilgang, og vi har nu 120 forhandlere i 36 lande. Vi kan mærke de sidste fire måneder, at salget tager fart, siger han.

Easy Robotics venter at omsætte for 12 mio. kr. i år.

- Det bliver nok snarere det dobbelt næste år, siger Anders Kjempff.

Easy Robotics producerer flere forskellige former for konstruktioner, som er basis for en kollaborativ robot. Den mest kendte er ProFeeder, som er udviklet til at betjene en CNC-maskine ved at fodre med emner og tage færdige emner ud af maskinen. Der er tale om en mobil celle, som kan flyttes derhen i virksomheden, hvor der er mest behov for den. Virksomheden laver også robotløsninger til pakning og palletisering.

Produktion er outsourcet

Easy Robotics er bare syv personer i firmaet i Sønderborg, som står for udvikling og for salg. Produktionen er outsourcet til fabrikker i Polen, USA og Italien.

Anders Kjempff fortæller i øvrigt, at Easy Robotics også er på vej med en robotsvejsecelle.

Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093