23948sdkhjf

Anmasi tog en dobbelt messe-tur

Den sydjyske producent af vaskeanlæg, Anmasi, har haft gang i en særdeles travl messeuge. Samtidig med, at de er med på HI i Herning, er Anmasi nemlig også med på Parts2Clean-messen i Stuttgart.

Og der er ganske stor forskel på de to messer, fortæller salgsdirektør Anders Hedeby Sørensen.

- Parts2Clean er jo vores vigtigste messe. Der får vi nogle store kunder, siger han.

- Her på HI har vi også store maskiner med, men de fleste af dem, der kommer, leder efter noget til under 100.000. Det er de små løsninger. I Tyskland på Parts2Clean-messen står vi med de store anlæg. Der er det mere det automatiske, der er fokus på, fortsætter Anders Hedeby Sørensen.

Vådblæser vækker opmærksomhed

Selvom Anmasi er bedst kendt for de store vaskeanlæg, er der kommet flere mindre anlæg med i sortimentet, og netop inden for det segment havde Anders Hedeby Sørensen lidt nyt med på årets HI-messe.

- Vi har udviklet en vådblæser, som kan polere med glasperler – der vandpolerer man og affedter emnet samtidig i en manuel kabine. Det er en lille maskine, der er udviklet til værksteder og industrien, siger han.

Målgruppen er netop virksomheder, der har et behov for at vaske emner, men ikke har brug for den store automatiske løsning. Og de små maskiner vækker de besøgendes interesse på HI.

- Vådblæseren er noget, vi laver hjemme i Grindsted, og det er noget, vi er begyndt at lave i år. Der er mange vedligeholdelsesafdelinger, der godt kan bruge sådan en. Noget der er nemt at gå til og vaske af og polere med, forklarer Anders Hedeby Sørensen.

Satser på at blive totalleverandør

Det er dog stadig de store projekter, der fylder mest hos Anmasi.

- Det, vi er gode til, er at tage de projekter, som andre måske ikke tager. Når de kommer ind til os, selv om vi har travlt, og selv om vi er udfordret, så tager vi udfordringen op i stedet for bare at holde os til det, vi kender, forklarer Anders Hedeby Sørensen.

- Vi har lige leveret et kæmpestort anlæg til de schweiziske statsbaner til deres vedligeholdelsesafdeling. Det er en ordre på 4 millioner kroner – fire vaskeanlæg til 1 million kroner stykket. Hele ordren er blevet produceret fra bunden her i Danmark og leveret til Schweiz. Kendetegnet for den ordre er, at vi faktisk er mere totale nu. Så selve vaskeanlægget har vi lavet, men vi er også kommet med kemikalierne og filtreringen, uddyber han.

Og netop rollen som totalleverandør er der også stort fokus på på HI-messen. Leverancerne af kemikalier og servicering af de færdige anlæg er noget af det, Anmasi satser på i fremtiden, og nogle af de forretningsområder der virkelig er i vækst hos Grindsted-virksomheden.

Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11