23948sdkhjf

En ægte gasmand trækker stikket

Ved en afskedsreception onsdag trådte Ole Kronborg tilbage efter 30 år som markedsdirektør i Linde Gas A/S.

Ole Kronborg har ifølge virksomheden gennem årene stået i spidsen for en markant udvikling, hvor Linde Gas A/S (tidligere AGA) har fordoblet sin markedsandel og nu er den største leverandør af industrigasser samt gasser til den farmaceutiske industri og sundhedssektoren i Danmark. 

Ole Kronborg får da også rosende ord med på vejen fra sine overordnede.

- Ole har gennem de mange år præsteret en helt enestående indsats for Linde Gas. Under hans ledelse har Linde Gas udvilket sig i imponerende grad fra en beskeden leverandør til Danmarks største gasfirma, siger Olof Kallgren, der er chef for salg og marketing i Linde Region Nord.

Ole Kronborg selv er også godt tilfreds med udviklingen.

- Vi har foretaget et kvatespring over de sidste 30 år. Det har været en intens rejse, hvor vi har udviklet os fra blot at være leverandør af svejsegasser og udstyr til at være landets største spiller på markedet for industrigasser samt gasser til den famaceutiske industri og sundhedssektoren, siger Ole Kronborg.

Ole Kronborg glæder sig samtidig over den fysiske udvikling af Linde Gas, som netop har opført luftgasfabrik ved Vejle udvidet og moderniseret tøris-fabrikken ved Taulov og etableret Danmarks største CO2-terminal på Lindø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109