23948sdkhjf

Maskinhandler jubler: - Fantastisk messe for os

- Det her var bragende succes.

Sådan lyder det fra AVN Teknik som med direktør Christian Madsen i spidsen gør status på HI-messen.

- Jeg må indrømme, at vi var spændt på, om de besøgende overhovedet ville dukke op på Hi-messen, og det skal jeg ellers love for. Der var rigtig mange mennesker, som havde både lyst og behov for mødes til årets Hi-messe. Vi har mødt flere kunder, som rent ud har sagt, at de har savnet at mødes med os fysisk, siger Christian Madsen.

Sort af mennesker

Direktøren peger på at hal L har været sort af mennesker under hele messen, og AVN Pladeteknik har haft rigtig mange mennesker igennem standen.

- Vores maskiner har kørt uafbrudt og har formået at vise, hvad vi kan tilbyde inden for pladebearbejdningsmaskiner og nu også laser, siger Christian Madsen.

Et trækplaster på standen var Trumpfs TruArc Weld 1000, som er en automatisk svejsecelle, som blandt andet kan CMT-svejse (Cold Metal Transfer).

For at kunne demonstrere vidden på maskinerne, på bedste vis, for de besøgende på standen, havde AVN Pladeteknik placeret maskiner således at processerne passede sammen.

Lissmacs slibe- og afgratningsmaskinen sørgede for at emnerne blev slebet og afgratet, derefter blev emnerne lasermarkeret for så til sidst at blive bukket til en lille mini-jeep i metal, på en kantpresse fra Trumpf.

Laser trækker interesse

Det nye Trump-område ’lasereteknik’ trak også mange besøgende til, som skulle høre om mulighederne.

Ifølge Christian Madsen, er der rigtig mange kunder, som glæder sig over at Trumpf lasere er kommet til AVN Pladeteknik.

- Det betyder meget for vores kunder, at de nu kan opnå samme service og håndtering på laser, som de er vant til på de andre Trumpf-maskiner, som de har stående i deres maskinpark.

- Vi varetager nu hele set-uppet med service og installation på laser, hvor de før skulle via forhandler i Sverige, siger Christian Madsen, som i den grad glæde sig over alle de kontakter, der er skabt i løbet af HI-messen.

- På første dagen løb vi simpelthen tør for messerapporter. Det siger lidt om, hvor intenst det har været, så Hi-messen må siges at have været en bragende succes for os. Desuden lykkedes det os også, at få solgt et par af de udstillede maskiner, som prikken over i’et, siger Christian Madsen.

Artiklen er en del af temaet HI-MESSE 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094