23948sdkhjf

Jubel hos Grundfos: Kæmpe potentiale i USA-plan for rent drikkevand

Den amerikanske præsident Joe Biden vil kanalisere hele 579 milliarder dollars over i en ny infrastrukturplan – og af disse skal 55 milliarder dollars spenderes på at sikre amerikanerne rent drikkevand. Det skriver Børsen.

Sidstnævnte vækker jubel i Bjerringbro, hvor Poul Due Jensen, koncernchef hos Grundfos, ser masser af muligheder for den jyske pumpekoncern.

- Vi gearer op på det, og vi skal gribe sådan en mulighed. Når Biden og folket kommer ud med sådan et beløb, der skal opgraderes for, så er vi med på vand- og energisiden. Det betyder, at vi allerede nu er ude at kigge efter ressourcer til at skulle gennemføre det, siger Poul Due Jensen til Børsen.

Han opfordrer i samme åndedrag den danske regering til at bruge sin indflydelse til at sikre danske virksomheder opgaver i forbindelse med infrastrukturplanen.

Poul Due Jensen vil ikke sætte tal på hvor meget han forventer at Grundfos kan få i ordrer men han mener at der for danske virksomheder samlet er et milliardpotentiale i infrastrukturplanen.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/grundfos-chef-ser-milliardpotentiale-i-bidens-vandplan

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125