23948sdkhjf

Valgt blandt 35.000 virksomheder: Genanvender af jern og metal har succes

Den syddanske virksomhed Meldaard Recycling er netop blevet hædret som Succesvirksomhed 2021 af Region Syddanmark på baggrund af stærk vækst og solide regnskaber.

Meldgaard Recycling med base i Aabenraa er specialister i genanvendelse af jern og metaller, der findes i aske fra kraftvarmeværker.

Virksomheden modtager hvert år mellem 1,2 og 1,5 millioner tons aske, som analyseres for jern og metaller, der efterfølgende sorteres, renses og til slut sælges videre til genanvendelse i en række forskellige industrier.

- Asken stammer fra forbrænding af blandt andet husholdningsaffald, der rummer alt fra eksempelvis tomme leverpostejsbakker til brugte konservesdåser. Her går vi ind og sørger for, at jern og metaller bliver frasorteret og genanvendt, siger direktør hos Meldgaard Recycling, Anders Hedegaard, i en pressemeddelelse.

Vikrksomheden blev grundlagt for næsten 20 år siden, og siden da er prisen på jern og metaller kun steget.

- Prisstigningerne kombineret med det store fokus på bæredygtighed og den løbende teknologiske udvikling af vores anlæg har fået virksomheden til at vækste, siger Anders Hedegaard.

Meldgaard Recycling beskæftiger i dag 50 medarbejdere i Aabenraa og har herudover anlæg over hele verden blandt andet i USA, Storbritannien, Norge og Sverige.

Virksomheden har netop fået overrakt erhvervsprisen af repræsentanter fra Spar Nords lokale storkunde-afdeling samt BDO Aabenraa.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11