23948sdkhjf

Varmepumpeproducent har travlt: Vi ansætter nye folk hver uge

- I de sidste 4 måneder har vi fordoblet antallet af medarbejdere og for længe siden øgede vi vores varelagre kraftigt - det kommer os til gode nu. Det betyder, at vi kan levere varmepumper.

Sådan skrev administrende direktør hos DVI Energi Ken Thon i sidste uge på Linkedin. 

Rent faktisk har han her i 2021 oplevet et sandt boom i antallet af ansatte i produktion. Da rådhusklokkerne slog tolv nytårsaften 2020 havde DVI Energi 10 ansatte i produktionen – og nu har virksomheden rundet 23 – og der ansættes fortsat.

- Vi ansætter nye folk i produktionen hver uge. Vi tager folk ind hele tiden. I denne uge har jeg taget imod tre nye, fortæller Gitte Kragbæk, økonomichef og medejer hos DVI Energi.

Fyldt ordrebog

Sidste år lige da corona slog ud i lys lue i Danmark kunne DVI Energi mærke en vis tilbageholdenhed blandt danskerne. Efterspørgslen på varmepumper gik nærmest i stå. 

- Det ramte os jo lidt i starten. Der var en månedstid, hvor vi ikke solgte noget, har Ken Thon tidligere fortalt til Energy Supply.

Man danskerne kom siden efter det igen, og 2020 viste sig, at blive DVI Energis bedste år nogensinde – både resultatmæssigt men også på antallet af varmepumper, der blev langet over disken. 

Den tendens ser ud til at forsætte for Sørup-virksomheden. 

- Vi sælger rigtig mange varmepumper både til boliger men også til erhverv. Vi vækster på begge områder og ordrebogen er fyldt langt ind i januar, siger Gitte Kragbæk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078