23948sdkhjf

Sjællandsk haneproducent er konkurs – igen

23. september blev Brdr. Christensen, der producerer haner og ventiler, taget under rekonstruktion. Advokat Nicolai Dyhr fra advokatselskabet Horton havde herefter fire uger til at finde en løsning, der kunne sikre selskabets overlevelse.

Det er ikke lykkedes, fortæller en frustreret Nicolai Dyhr. I stedet er Brdr. Christensen ApS nu blevet taget under konkursbehandling. Hans håb var ellers, at en større dansk industrivirksomhed ville vise interesse for at føre fabrikken i Skuderløse nord for Næstved videre.                  

- Der har været nogle forhandlinger, men desværre, konstaterer Nicolai Dyhr, der nu er kurator i konkursboet i stedet for rekonstruktør.

”Det er trist”

Den sjællandske virksomhed gik ligeledes konkurs i 2019, og dengang overtog det canadiske selskab FlouroSeal International aktiviteterne i Skuderløse, og den canadiske medejer Ziad Homsy var indsat som direktør.

Det er dog ikke meget, man har set til canadierne i Skuderløse, og 1. september blev Brdr. Christensen ApS sendt til tvangsopløsning ved Skifteretten i Næstved, fordi man ganske enkelt ikke havde afleveret årsregnskab.

Efterfølgende blev Nicolai Dyhr altså indsat som rekonstruktør i håbet om, at man kunne undgå en konkurs. Han undrer sig over, at det er kommet så vidt med virksomheden.

- Jeg gør, hvad jeg kan for at få den solgt, og jeg har meget stor samvittighed for de stakkels mennesker, der er ansat nede i den fabrik nede ved Skuderløse. Det er dygtige og kompetente folk. Vi har en kæmpe ordrebog i virksomheden, og det er for mig ret ubegribeligt, at vi ikke kan finde en god, stærk køber, der tror på den virksomhed. Det er trist. Ærligt talt, siger han.

Salg stadig en mulighed

Han har dog stadig en formodning om, at det lykkes at sælge aktiviteterne, nu som konkursbo. Så sent som fredag havde han møde med en potentiel køber, og han forventer snart en afklaring

- Hurtigst muligt. Det kommer lidt an på, hvad panthaverne siger, om det er tilfredsstillende. Det er ikke så let endda, konstaterer han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094