23948sdkhjf

Inspekta udvider med svejseafdeling

Det tidligere Jebru Inspektion er nu leveringsdygtig i en række inspektions- og tilsynskompetencer inden for svejsning.
Inspecta har overtaget Dansk Svejse Certificering, der gennem mere end 20 år har været beskæftiget med svejseopgaver og styring af disse i stort set alle brancher indenfor industrien og offshore-branchen.

Det betyder, at Inspecta har føjet en mængde serviceydelser til det allerede kendte program, hvor man blandt andet har udført inspektion af elevatorer, trykbeholdere, transporttanke, rørsystemer, kedler og fyldestationer.

Blandt de nye kompetencer er blandt andet certificering af svejsere iht. EN 287-1 mfl., svejseprocedureprøvning iht. en række forskellige offshore-normer som fx EN 15614-1, MÆRSK TS 12, NORSOK M601, 101, optimering af svejseteknologi og svejserobotter samt en række analyser og processtyringsydelser inden for kvalitet, havari og skadesanalyse.

Derudover kan Inspecta certificere kvalitetsledelsessystemer iht. ISO 3834 eller ISO 9001, gennemføre svejse-koordinering iht. EN 3834 og EN 14731, ligesom virksomheden også kan udføre godkendelser efter ASMA.

Inspecta A/S (tidligere Jebru Inspektion) er et inspektionsorgan, som er startet, da Arbejdstilsynet stoppede sine aktiviteter indenfor området. Inspecta er Danak-akkrediteret, og arbejder derfor ud fra danske og udenlandske standarder. Virksomheden er underlagt dansk lovgivning og har medarbejdere i hele Danmark og Skandinavien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087