23948sdkhjf

Stærkt samarbejde får HMF’s brandramte produktion i gang igen på én uge

Den 26. oktober 2021 opstod der brand i HMF’s produktionsbygning i Galten. Siden da har virksomheden arbejdet i døgndrift for at få et overblik over skaderne, få ryddet op og kigget på løsningsmuligheder.

Virksomheden har i tæt samarbejde med underleverandører arbejdet på en reetablering af produktionen og derigennem har man nu sikret leverance af krandele til hovedproduktionen i Højbjerg således, at kranproduktionen kan fortsætte uden større påvirkninger.

Fordi HMF er lykkedes med at få arrangeret nyt produktions-setup på blot en uge, vil der ikke være et mærkbart dyk i virksomhedens reelle produktion. Grunden til dette skal findes i HMF’s sikkerhedslager af komponenter.

CEO Jens Seehusen Christensen er taknemmelig overfor medarbejdere, beredskab såvel som naboer:

- Jeg vil gerne takke vores projekt-team, samt alle andre medarbejdere, der også har arbejdet hen over weekenden. De har gjort det muligt, at vores ambition om at starte produktionen af vores underkomponenter op i løbet af denne uge er en realitet, siger han i en pressemeddelelse.

Stærkt netværk og flere tiltag sikrer forsyningskæden til kranfabrikken

HMF har igangsat flere tiltag for at holde kranfabrikken i Højbjerg kørende. Blandt andet har nogle medarbejdere fået midlertidig arbejdsplads hos velvillige leverandører, og noget produktion er rykket til nye lokationer.

I følge Jens Seehusen ville det hurtige comeback slet ikke være muligt uden dedikerede medarbejdere og hjælpsomme leverandører:

- Vores stærke netværk af tætte samarbejdspartnere viser en stor velvillighed, hvilket betyder, at vi har mulighed for midlertidigt at flytte dele af vores produktion ud til dem, så vi sikrer forsyningerne af komponenter til vores kranfabrik på hovedsædet i Højbjerg, siger han.

- Der kan forekomme små bump på vejen, men i det store hele forventer vi ikke, at branden kommer til at påvirke vores leveringstider bemærkelsesværdigt på sigt. De kunder, som eventuelt kommer til at mærke en smule forsinkelse, tager vi naturligvis en dialog med, så de er informeret, lyder det fra HMF-direktøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109