23948sdkhjf

Jysk maskinproducent får ny fremtid hos tysk virksomhed

Virksomheden W. Domino, der producerer staldudstyr til svineproduktion og har 23 medarbejdere, har sikret sit generationsskifte. Virksomheden bliver fremover en del af den tyske virksomhed Weda Dammann & Westerkam, som ligeledes producerer udstyr til svineproduktion, og som har salg på globalt plan.

Weda er en mellemstor familieejet virksomhed, som ligger i landsbyen Lutten, sydvest for Bremen.

Den hidtidige ejer af den østjyske virksomhed, Allan Trøjborg, er glad for den nye tyske ejer.

- Det har været afgørende for os, at de har taget hele pakken og på den måde viser, de vil både medarbejderne og byen. Grundstenene er lagt til en stor succes fremadrettet, siger Allan Trøjborg til Vejle Amts Folkeblad. 

Han fortsætter selv i ledelsen af virksomheden, mens Weda indsætter en ny mand Volker Schönig som adm. direktør for virksomheden. Ligeledes fortsætter økonomidirektør Judith Domino i sin stilling.

De to virksomheder tror på store synergier ved overtagelsen.

- Samarbejdet vil resultere i mange fordele og synergier for begge parter, for eksempel i produktudvikling, produktportfølje, salgsområder og produktion, skriver Weda i en pressemeddelelse.

W. Domino udvikler og producerer udstyr til svineproduktion, blandt andet foderautomater, vægtsystemer og udmugningsanlæg. Det er netop sådanne kompetencer, som Weda mangler i sin portefølje.

Adm. direktør for Weda Klemens Westerkamp siger om Domino:

- Vi har kendt W. Domino i mange år og har altid set danskerne som en virksomhed med kvalitetsprodukter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109