23948sdkhjf

Lemvigh-Müller styrer mod rekordår i kaotisk marked

Når 2021 rinder ud, forventer teknik- og stålgrossisten at nå nye rekorder på både top- og bundlinje. Det skriver Børsen.

Finansdirektør Christian Søgaard-Christensen og kommercielt direktør Christian Herbert kalkulerer lige nu med en omsætning på 8,5 milliarder kroner og et overskud før skat på den pæne side af 500 millioner kroner.

I 2020 omsatte Lemvigh-Müller til sammenligning for 6,8 milliarder kroner med et overskud på 216 millioner kroner.

- Vores vækst er resultatet af, at vores kunder har travlt. Byggeriet og anlægsområdet fortsatte på trods af corona. I de sidste halvandet år har vi bare oplevet, at vores kunder har fået mere og mere at lave og er blevet stimuleret af håndværkerfradrag, hjælpepakker og udbetalte feriepenge, siger Christian Herbert til Børsen.

Christian Søgaard-Christensen tilføjer, at Lemvigh-Müller blandt andet har været begunstiget af de stigende stålpriser, hvor man som lagerførende grossist har købt ind på forkant.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/vvs-grossister-oger-avancerne-i-rodglodende-marked?utm_source=seneste+nyt&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_35

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109