23948sdkhjf

Nu sætter topchefen sit aftryk på Grundfos

I efteråret 2020 tiltrådte Poul Due Jensen som koncernchef hos Grundfos. Nu sætter han sit første store aftryk på pumpeproducenten i form af en organisationsændring.

Fra 1. januar 2022 bliver Grundfos’ fire kundesegmenter: Commercial Building Services, Domestic Building Services, Industry og Water Utility, omdannet til divisioner med fuld ”end-to-end accountability”. Det betyder, at divisionerne får det fulde ansvar for deres værdikæde fra innovation til levering af de endelige produkter, løsninger og eftersalgsservice til kunderne.

- Med disse ændringer kommer vi tættere på vores kunder, bliver nemmere at handle med og bliver hurtigere til at innovere. Vi bliver også et endnu bedre sted at arbejde, lære og udvikle sig, siger Poul Due Jensen i en pressemeddelelse.

Derfor er der også udnævnt en ny koncernledelse per 1. januar 2022. Bent Jensen bliver divisionschef for Commercial Building Services, Morten Bach Jensen for Domestic Building Services, Stéphane Simonetta for Industry og Poul Due Jensen bliver midlertidig divisionschef for Water Utility.

Ulrik Gernow fortsætter som produktionsdirektør (COO), Mikael Geday som finansdirektør (CFO) og Lone Tvis som HR-direktør (CHRO), indtil hun som planlagt fratræder i slutningen af februar 2022.

- Jeg er virkelig glad for vores nye koncernledelse. Jeg er overbevist om, at vi vil stå i en endnu bedre position til at udnytte de forretningsmuligheder, der ligger til os i fremtiden og sikre, at Grundfos bliver en endnu mere kundecentreret og innovativ virksomhed, som finder nytænkende løsninger på verdens vand- og klimaudfordringer, siger Poul Due Jensen.

Den omfattende organisationsændring i Grundfos betyder helt konkret, at de i forvejen definerede fire kundesegmenter i form af Commercial Building Services, Domestic Building Services, Industry og Water Utility bliver omdannet til fire egentlige divisioner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111