23948sdkhjf

Stålkæmpe investerer massivt i nye skære-anlæg

East Metal med fabrikker i både Danmark og Letland har investeret i nye maskiner til skæring.

Det sker ifølge adm. direktør Flemming Rasmussen for at kunne yde en endnu bedre service og kvalitet til kunderne i blandt andet vindmølle- og transportindustrien.

Helt konkret er der investeret i to Mazak-maskiner, hvor den ene er en 3D Fabri Gear 400 III rørlaserskærer og de anden er en Optiplex Nexus 3015 fiberlaserskærer.

- Disse maskiner har faktisk suppleret vores skærekapacitet, hvilket giver os mulighed for at producere nye produkter og udvide vores kundebase yderligere. Vi er stolte af at være en vækstorienteret virksomhed, og begge laser-anlægs effekt på vores skærekapacitet spiller en nøglerolle i at udvide East Metals aktiviteter, siger Flemming Rasmussen.

East Metal blev grundlagt i Letland i 1997, og virksomheden er over tid udelukkende begyndte at fokusere på fremstilling af store, komplekse produkter.

- For eksempel i vindenergiindustrien forventes de komponenter, vi leverer, at holde i mindst 20 år i et meget stressende miljø. Som sådan er kvalitet essentiel, og det betød meget, da vi ønskede at udvide vores lasermaskineportefølje, siger Flemming Rasmussen.

Han forklarer, at de to nye skæreanlæg vil betyde hjemtagning af opgaver, der i dag laves hos underentreprenører.

- Vi har tidligere givet en del af vores laserskæringsarbejde i underentreprise, så de maskiner, vi har købt, var nødvendige for at give udvidet kapacitet og fleksibilitet, siger Flemming Rasmussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.094