23948sdkhjf

AVN Teknik: Det er vi stolte af

AVN Teknik er blevet ISO 9001 certificeret. Sidste år, den 14. og 15. december, blev der foretaget en ekstern audit, hvor AVN Teknik gik igennem uden afvigelser.

 Det oplyser AVN Teknik i en pressemeddelelse.

ISO 9001 certificeringen gælder salg af værktøjsløsninger og automationsløsninger til industrien og omfatter hovedkontoret og lageret i Brøndby. For afdelingen i Silkeborg gælder salg, service og kalibrering af værktøjsløsninger samt salg af automationsløsninger til industrien.  

- Det er klart, at det betyder meget for os. Vi kan vise sort på hvidt, at vores kunder og samarbejdspartnere kan have tillid til os som leverandør af værktøjer og projekter, siger direktør for AVN Teknik, Henrik Sahl Bech.

Han er stolt over forløbet og certificeringen og henviser til, at certificeringen nu opretholdes gennem løbende interne audits, som certificeringsmyndigheden gennemfører og dokumenterer

- Vores ISO 9001 certificering viser, at vi har styr på interne processer - lige fra ordreindgang, behandling af ordren og afsendelse ud til kunden - hvilket i sin enkelthed minimerer fejl, siger Henrik Sahl Bech.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141