23948sdkhjf

AVN tager nyt hydraulik-skridt i Nordjylland

Nu har Parker Hannifin og selskabet AVN Hydropower taget endnu et skridt sammen og indgået en aftale om etablering af en ParkerStore i Aalborg.

Det oplyser AVN Hydropower i en pressemeddelelse.

I en årrække har AVN Gruppens hydraulikselskaber været autoriseret distributør og servicepartner for hydraulikproducenten Parker Hannifin, og nu munder det altså ud i en ParkerStore i det nordjyske.

Butikken er centralt beliggende i Aalborg på AVN Hydropowers nuværende adresse på Tarmvej 3 og udrustet med et slangeværksted og rummelige lagerfaciliteter. Der rådes over ca. 800 kvm fordelt på butik, kontor, værksted, slangeværksted og lager.

Ifølge Michael Lindberg, direktør for AVN Hydraulik, er en ParkerStore en naturlig udvikling af samarbejdet med hydraulikproducenten.

- Det har ligesom ligget i kortene, siden vi overtog hydraulikbutikken på Tarmvej 3 i Aalborg, tilbage i starten af juni år 2020. Siden har der været løbende dialog med Parker Hannifin om muligheden for at omdanne butikken til en ParkerStore, siger Michael Lindberg i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at selve lageret i Aalborg er blevet udvidet og skal opfylde kundernes ønsker om et større og bredere udvalg af Parker Hannifin’s komponenter og reservedele på hylderne.

- Værkstedet er også blevet opdateret, så vi nu kan håndtere større opgaver, hvor kundernes hydraulikmateriel kan gennemgå reparation, ombygning og montage, ligesom vi nu har fået vores eget lokale maskinbearbejdningsværksted med en stor traverskran, siger direktøren.

Derudover huser den nye ParkerStore et hydraulikslangeværksted, hvilket betyder, at kunderne fortsat kan køre forbi butikken og få lavet hydraulikslanger, imens de venter.

Derudover har AVN Hydropower et mobilt slangeværksted, en såkaldt ParkerStore Hose Doctor, i Nordjylland. Det mobile værksted kører ud til kunderne og udskifter deres slanger på stedet. 

- Der er ingen tvivl om, at vores ParkerStore vil være en fordel for vores kunder og styrke vores tilstedeværelse i det nordjyske, siger direktør Michael Lindberg

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14