23948sdkhjf

Tandhjulsfabrik øger tyske aktiviteter

Tandhjulsproducenten Hero Gears med fabrik i Ishøj mærker tydeligt, at de tyske maskinproducenter er begyndt at kigge efter leverandører i Europa.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel og interesse fra Tyskland lige nu. Vi har netop fået en ny tysk kunde, og derudover har vi en tysk kunde, der vokser meget lige nu, siger Hero Gears adm. direktør Peter Schlippe.

Han vurderer, at der er rigtig meget tryk på fabrikkerne i Tyskland, og derfor er der brug for nye underleverandører, der kan levere i rette kvalitet til aftalt tid.

- Hos to af vores tyske kunder er der virkelig travlt, og vi har også været nødt til at sige nej til en ordre på delbearbejdning fra den ene tyske kunde, siger Peter Schlippe, som godt ved, hvorfor tyskerne har vendt øjnene mod Danmark i jagten på nye samarbejdspartnere.

- Tyskerne ser danskerne, som moderne i forhold til både teknologi og tankegang. Danske maskinfabrikker har generelt en stor stjerne i Tyskland, siger han.

Samtidig vurderer Peter Schlippe, at der i Tyskland nok er lidt længere mellem de fleksible og højteknologiske maskinfabrikker der vil levere små styktal sammenlignet med i Danmark. Der sættes også stor pris på den hurtige reaktionsevne og de forbedringsinput, danskerne byder ind med.

Tilbage i højt gear

Hero Gears har lige nu selv meget travlt og er tilbage på 38 ansatte efter en nedtur under corona-nedlukningen i 2020.

- Vi har voldsomt travlt, og har faktisk all time high på ordreindgangen, siger Peter Schlippe, som også finder nye kunder andre steder end i Tyskland.

Virksomheden har netop fået nye kunder i Østrig og i Norge, og Peter Schlippe ser flere årsager til den stigende aktivitet i Europa.

- Det handler naturligvis om forsyningsproblemer og forsyningssikkerhed, men i Norge er vi kommet ind hos en kunde, fordi vi kan noget specielt, idet vi både kan assistere nordmændene med avancerede beregninger, special produktion og fuld dokumentation, siger Peter Schlippe.

Hero Gears har cirka 50 aktive kunder, og der arbejdes kun med langsigtede relationer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125