23948sdkhjf

Virus driller stadig: Hannover Messe rykkes to måneder

Selv om de europæiske samfund er meget mere åbne end sidste år, og mange forudsiger, at coronapandemien vil klinge af hen mod foråret, har Hannover Messe alligevel valgt at udskyde årets messe.

Messen skulle have løbet af stablen den 25.-29. april, men bliver nu i stedet afholdt den 30. maj - 2. juni. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

- På grund af den fortsat høje incidens i Tyskland og mange nabolande har vi besluttet sammen med vores udstillere at udskyde Hannover Messe, siger Jochen Köckler, CEO for Deutsche Messe, der står bag Hannover Messe.

- Sidste år viste, at sommermånederne er bedst til store begivenheder under pandemien. Lige nu kan vi ikke forudse, om covid-situationen vil være bedre i april, så den nye dato tilbyder vores kunder den bedst mulige planlægningssikkerhed, så de kan præsentere deres innovationer på verdens vigtigste industrimesse, fortsætter han

Årets messe bliver dermed også en dag kortere end normalt, og det skyldes, at messecentret i Hannover har en fuldt booket kalender. Fra 2023 vender messen dog tilbage til sin normale femdages-cyklus i april.

- Det er en rigtig beslutning at udskyde Hannover Messe til en senere dato og dermed give vaccinationsraten tid til at blive øget, hvilket er i både udstillernes og de besøgendes interesse. Den senere dato øger også sandsynligheden for et større publikum, både nationalt og internationalt, hvilket vil være en fordel for alle, siger Thilo Brodtmann, general manager for den tyske maskinbyggerforening, VDMA.

- Hannover Messe er den vigtigste industrimesse for vores virksomheder, så den nye dato er rigtig under de givne omstændigheder. Vi er overbeviste om, at vi til sommer vil kunne gøre et større publikum interesseret i Industri 4.0 og dets bidrag til bæredygtighed. Samme med vores innovatorer inden for automatisering, digitalisering, elektrificering og energieffektivisering, leder den elektriske og digitale industri industritransformationen mod en klimaneutral, cirkulær økonomi. Vi vil gerne vise det bredest mulige publikum, hvordan denne kan se ud, fordi vi kun kan klare denne udfordring, hvis vi arbejder sammen, siger Wolfgang Weber, bestyrelsesformand for Zvei Management Board.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156