23948sdkhjf

Metal-formand om fabrikslukning: Vi tror på hurtigt nyt job til de ramte

Torsdag i sidste uge meddelte East Metal, at man planlægger at lukke sin fabrik i Nakskov. Her beskæftiger man 42 medarbejdere, hvoraf de 36 er timelønnede. Det skriver Lolland Falsters Folketidende.

Hos Dansk Metal Storstrøm ærgrer formand Jørgen Stensgaard Madsen sig selvfølgelig over beslutningen – både på de ansattes og på samfundets vegne. Alligevel er han optimistisk.

- Når det er sagt, er vi heldigvis inde i nogle konjunkturer, hvor det ser ud, som om at det skulle være muligt forholdsvis hurtigt at få placeret de gode mennesker i andre stillinger. Men det er selvfølgelig dejligt nemt for mig at sige. Men vi har en beskæftigelsessituation, hvor ledigheden er meget lav. Faktisk historisk lav. Det gør selvfølgelig, at vi har en vis optimisme, siger han til Folketidende.dk.

Da der er tale om 42 medarbejdere, går lukningen ind under loven om masseafskedigelser. Det betyder, at East Metal i disse dage forhandler med fagforeninger om, hvordan lukningen skal gennemføres, og hvordan medarbejderne kommer bedst muligt videre.

Originalartikel: https://folketidende.dk/Erhverv/Metal-formand-AErgerlig-situation/artikel/609399

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094