23948sdkhjf

MiR vokser og vokser: Vi ansætter 50 ekstra medarbejdere i år

At der er rift om dansk robotteknologi for tiden, kan man kun skrive under på hos Odense-firmaet Mobile Industrial Robots, MiR.

MiR afsluttede år 2021 i overlegen stil, da robotvirksomheden fik en rekordmåned i december, hvor der blev solgt næsten 300 robotter, hvilket er flere end nogensinde før.

Samlet set øgede MiR omsætningen med 42 procent i forhold til 2020, hvilket primært bestod af salg til eksportmarkederne, og det bringer volumenmæssigt den relativt unge virksomheds forretning op på et niveau blandt Danmarks største virksomheder.

Det oplyser MiR i en pressemeddelelse.

Forventer mere vækst

Samlet set vækstede MiR med 42 procent i 2021 og er nu oppe på 300 ansatte. Og arbejdsstyrken skal udvides med 50 medarbejdere i år.

Sideløbende vil MiR udvide med flere lokaler i Odense for at kunne rumme de mange nye medarbejdere.

- Hvis vi kigger på projekterne i vores ordrebog, så relaterer de sig rigtig meget til hele vores løsning; herunder vores flådestyringssoftwaren MiRFleet, Vores kunder er optagede af, at de effektivt kan bruge mange mobile robotter samtidig. De stiller høje krav til brugervenlighed, navigation, skalerbarhed og sikkerhed. Vi oplever, at kunderne værdsætter den store erfaring, vi og vores partnere har med at integrere komplette driftssikre løsninger, der integrerede med kundernes egne it-systemer, siger Søren E. Nielsen, adm. direktør i MiR.

Virksomhedens hovedkontor vil på sigt blive samlet i den kommende Cobot Hub, som opføres i løbet af de kommende år i samarbejde med en af robotindustriens andre sværvægtere, Universal Robots.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375