23948sdkhjf

VTM-messe efter afbud: Vi kører videre helt som planlagt

Projektchefen for værktøjsmaskinmessen VTM kalder det ærgerligt, at en lille håndfuld af udstillerne har meldt fra til messen, som skal afholdes 21.- 24. juni i Odense.

Men udstillernes afbud ændrer ingenting ved planerne for årets messe.

Projektchef Krista Kristensen slår derimod fast, at arrangørerne generelt mærker rigtig positiv stemning omkring messen, hvor 110 udstillere er tilmeldt og yderligere 10 venter på at få plads.

- Vi synes, det er super ærgerligt, at nogle må melde fra, men vi respekterer naturligvis, at de har deres grunde til det, siger Krista Kristensen.

Hun peger på, at VTM-messen omfatter både pladebearbejdning og spåntagning.

- Så der er mange ting at tage højde for ved en flytning af VTM-messen, og det var ganske enkelt fysisk umuligt at finde plads i Odense Congress Centers kalender til en VTM-messe på andre tidspunkter end i juni, siger Krista Kristensen.

Tager lang tid at stille op

Krista Kristensen forklarer, at en maskinmesse som VTM fylder meget, fordi man skal bruge messecenteret i omkring tre uger i sammenhæng til at stille op, afholde messe og tage ned.

- Så at vi med så kort varsel lykkedes med at finde det her hul i juni i kalenderen hos kongrescenteret er i sig selv lidt af et mirakel, siger Krista Kristensen med henvisning til, at VTM-messen oprindeligt skulle være afholdt i februar i år.

Men i november/december sidste år besluttede arrangørerne at flytte VTM til juni på grund af usikkerheden omkring den høje corona-smitte.

- Det er ærgerligt, at det nye tidspunkt ikke passer alle udstillere godt, siger Krista Kristensen, som trods udstillerafbud ser frem til en stærk værktøjsmaskinmesse i Odense.

- Vi mærker generelt stor interesse fra udstillersiden, og for metalindustrien er VTM-messen et godt samlingspunkt, siger projektchefen, som oplyser, at fristen for at booke en stand endnu ikke er udløbet.

Gæster: Vi kommer

Når det handler om besøgssiden er hun også tryg. VTM-messen har nemlig været ude med en nøje undersøgelse af, hvad messegæsterne mener om flytningen af VTM fra februar til sidst i juni.

- Vi har kontaktet alle de tilmeldte gæster fra datoerne i februar, og de glæder sig stadigvæk til messen og vil stadigvæk komme i juni. Når der er lejlighed til at mødes med hinanden, så står vi i kø for at få lov, siger Krista Kristensen.

Læs mere om: VTM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094