23948sdkhjf

Flere afbud til VTM-messe i juni

Maskinhandlerne LVD og Metalmaskiner A/S vil heller ikke være at finde på messegulvet, når VTM-messen åbner den 21. juni i Odense Congress Center.

De to maskinhandlere meddeler, at de i lighed med blandt andet Mazak og Maskingruppen A/S har valgt at droppe værktøjsmaskinmessen, der oprindeligt skulle have været afholdt i februar, men på grund af corona blev flyttet til juni i år.

- Tidspunktet er meget dårligt valgt, og det er ikke nemt at skaffe maskiner. De maskiner der var bestilt til udstilling i februar er jo for længe siden solgt, når vi kommer til juni, siger Christian Juel fra Metalmaskiner om årsagen til, at Metalmaskiner har droppet VTM-messen.

LVD: Juni var lig med aflysning

Også LVD meddeler, at de har droppet årets messe. Udmeldingen kommer i en kommentar til nyheden på www.jernindustri.dk om, at Mazak og Maskingruppen har fravalgt at udstille på VTM-messen i juni.

- Vi fra LVD besluttede allerede, da det blev bekendtgjort at VTM skulle flyttes til juni, at aflyse VTM deltagelsen. Show-maskiner var allerede planlagt og afset til VTM , omkostningerne og det tvivlsomme besøgstal grundet årstiden, gjorde at vi herefter meget tidligt i planlægningen meldte fra, siger Jesper Madsby fra LVD Group. 

VTM: Ingen andre muligheder

Projektchef for VTM, Krista Kristensen, kalder det ærgerligt, at maskinhandlerne hopper fra VTM-messen.

Overfor Jern & Maskinindustrien forklarer hun, at dagene fra 21. - 24. juni var eneste mulighed i kongrescenteret kalender, da der skulle findes en erstatning fra de oprindelige messedatoer i februar. 

Samtidig slår Krista Kristensen fast, at messen afholdes som planlagt, og at arrangørerne generelt mærker stor interesse for at udstille på årets messe.

Læs mere om: VTM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094